Churros - gogosi spaniole
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 150 ml apa
- 2 linguri de zahar brun
- 1/2 lingurita de sare
- 40g unt
- 150g faina
- 2 oua
- un plic de zahar vanilat
- 2 linguri de zahar
- 1/2-1 scortisoara (dupa gust)
- ulei vegetal pentru prajit
Mod de preparare:
- Se incinge uleiul la foc iute.Intre timp se prepara aluatul. Se pune la fiert apa, zaharul brun, untul, zaharul vanilat. Dupa ce a dat in clocot amestecul de ia de pe foc.
- Se adauga faina amestecand incontinuu. Apoi se adauga ouale pe rand.
- Se amesteca in continuare pana se incorporeaza bine totul.
- Dupa ce s-a racit aluatul se pun fasii lungi de 3-5 cm in uleiul incins, aproximativ 15-20 de minute (pana isi schimba culoarea in maro-auriu).
- Se prajesc pe ambele parti. Apoi se scot pe un servet de hartie pentru a se absorbi grasimea.
- Se pudreaza cu zahar vanilat.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- 6 motive pentru a consuma lactate
- BABY EXPO, Editia 34 de Primavara isi deschide portile
- Adevaruri despre poftele alimentare
- 4 obiceiuri bune, 4 rele pentru sanatatea dumneavoastra
- Poftele din sarcina - de la normal la patologic
- Atentie la grasimile hidrogenate!
- Retete sanatoase de toamna
- Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Hologic si Papapostolou Romania parteneri principali al celui mai important eveniment medical dedicat imagisticii si oncologiei sanului
- 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei
- Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului?
Tipuri de diete si regimuri alimentare