Supa rece de salata verde
Actualizat la data de: 22 Decembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Salata verde este un aliment bogat in vitamina C, beta-caroten si antioxidanti cu beneficii directe in controlul urticariei.
Menta, alt ingredient cheie din aceasta reteta, amelioreaza simptomele cutanate alergice.
Ingrediente
- 4 castraveti mari, curatati de coaja si taiati marunt
- 35 grame salata verde, spalata bine si scursa
- 1 linguri otet din cidru de mere
- 1 lingurita ulei de masline extravirgin
- cateva frunze de menta proaspete
- 2 lingurite frunze de oregano proaspete
- sare si piper, dupa gust
Mod de preparare
- Procesati castravetii in blender pana cand obtineti o pasta zemoasa, apoi adaugati salata verde, otetul, uleiul de masline, menta si frunzele de oregano.
- Asezonati cu sare si piper, apoi turnati apa plata, cat sa obtineti o supa cu textura lichida.
- Lasati supa la frigider aproximativ doua ore.
- Garnisiti preparatul cu frunze de menta inainte de servire.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare