Supa din carne de vita cu spanac
Actualizat la data de: 27 Octombrie 2014
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 250 g spanac proaspat
- 1 ceapa verde sau praz
- 1 catel de usturoi
- 250 g carne de vita tocata
- 1 lingurita sos de soia
- 1 lingurita sare
- piper
Mod de preparare:
- Se spala bine spanacul si se taie, se marunteste ceapa, se amesteca usturoiul pisat cu carnea tocata.
- Se pune apa la fiert. Se adauga carnea si se lasa sa fiarba. Se ia spuma de la fiertura cu o spumiera.
- Adaugati spanacul, ceapa, usturoiul, sosul de soia si piperul. Micsorati focul si lasati supa sa fiarba timp de 15-20 minute.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Surse importante de calciu
- Cum va poate schimba viata o dieta macrobiotica
- Regim alimentar in boala de reflux gastroesofagian si hernia hiatala
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- Ardeti grasimile si dezvoltati-va musculatura in 5 saptamani
- Dieta ABS
- Ghid de cumparare a alimentelor congelate
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- Dieta pentru stimularea fertilitatii
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare