Supa de spanac si cartofi
Actualizat la data de: 02 Octombrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: medie
La fel ca in cazul celorlalte afectiuni gastrice, duodenita este tinuta sub control cu ajutorul unui regim alimentar dietetic, axat pe produse care faciliteaza digestia.
Ingrediente
- 1 legatura de spanac
- 1 litru de supa de legume limpede
- 1 cartof mediu taiat rondele
- 2 linguri ulei de masline
- 1 rosie decojita
- 1 ceapa
- sare mare dupa gust
Mod de preparare
- Incingeti uleiul intr-o tigaie si sotati feliile de cartofi, spanacul taiat marunt, rosia taiata cuburi si ceapa maruntita fin.
- Turnati supa limpede intr-o oala mare si puneti-o pe foc.
- Cand legumele se inmoaie bine, adaugati-le in oala cu supa si lasati totul la fiert timp de 25 de minute.
- Asezonati cu sare si consumati preparatul dupa ce se raceste suficient (evitati mancarea prea fierbinte).
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Excesul de fructe si cresterea in greutate
- Invata sa te hranesti sanatos: top alimente recomandate si alimente nesanatoase
- Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Dieta ABS
- Ghid de cumparare a alimentelor congelate
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- Surse importante de calciu
- 28 de alimente supernutritive
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Ce afectiuni poti detecta prin testarea genetica si cand este bine sa o faci
- Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii
- Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate
Tipuri de diete si regimuri alimentare