Supa de pui cu sparanghel
Actualizat la data de: 07 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Legumele fierte cu condimente carminative (coriandru, fenicul, anason, patrunjel etc.) si supele de carne (in special de pasare) sunt recomandate in dieta celor care sufera de anemie. Supa cu sparanghel poate fi consumata in siguranta de catre persoanele cu acest diagnostic.
Ingrediente
- 120 grame piept de pui dezosat, fara piele
- 1 litru supa limpede de legume
- 2 linguri de quinoa uscata
- 120 grame varza kale taiata marunt
- 10 tulpini mici de sparanghel
- 2 lingurite sos de soia
- 1 jumatate de lingurita ghimbir ras
Mod de preparare
- Pregatiti pieptul de pui pe gratar (in unt sau fara grasime) sau introduceti-l la cuptor, la o temperatura de 180 de grade Celsius, timp de 25 de minute.
- Separat, combinati intr-o oala mare supa de legume, quinoa si varza kale si puneti totul la foc mare.
- Asteptati sa dea in clocot, dati focul la mic si lasati supa sa fiarba incet timp de 15 minute.
- La final, taiati carnea de pui gatita in bucatele si adaugati-le in supa.
- Fierbeti sparanghelul la aburi si asezonati-l cu sosul de soia si ghimbirul.
- Serviti supa alaturi de sparanghelul astfel pregatit.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare