Supa de linte
Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale:
Calorii: 182
Carbohidrati: 33 g
Proteine: 13 g
Ingrediente:
- 2 cepe de dimensiune medie, tocate
- 6 catei mari de usturoi, pisati
- 2 bucati de telina tocate
- 500 g de linte
- 7 cesti cu apa
- 1 ceasca de supa de pui
- 1/2 lingurita busuioc
- 1 1/2 cimbru amestecat cu oregano
- 1 frunza de dafin
- 1-2 lingurite sare
- 2-3 morcovi taiati felii
- 2-3 rosii taiate marunt
- piper negru
- otet din vin rosu
Mod de preparare:
- Se spala bine lintea, intr-o strecuratoare, sub jet de apa.
- Ceapa, usturoiul si telina se calesc in putin ulei intr-o tigaie, se adauga putina apa daca este cazul. Se amesteca lintea, apa, supa de pui, mirodeniile, sarea si se pun la fiert intr-un vas acoperit, la foc mic, timp de 20-30 minute.
- Se adauga amestecul din tigaie, morcovii si piperul negru. Se acopera vasul si se fierbe innabusit inca 30-45 minute, amestecand din cand in cand. Se scoate foaia de dafin.
- Se serveste calda, cu otet si rosii tocate, dupa gust.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Beneficiile dietei mediteraneene
- Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna
- Detoxifiere naturala de primavara
- 6 nutrienti care nu trebuie sa lipseasca din dieta copiilor
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Dieta ABS
- 10 modalitati simple pentru cresterea aportului de fibre
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- Alimentatia pacientilor cu pirozis: sfaturi practice
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Hologic si Papapostolou Romania parteneri principali al celui mai important eveniment medical dedicat imagisticii si oncologiei sanului
- 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei
- Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului?
Tipuri de diete si regimuri alimentare