Supa de ceapa
Actualizat la data de: 24 Octombrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri de unt
- 2 linguri de ulei vegetal
- 450 g ceapa taiata solzi
- 1 lingurita sare
- 3 linguri faina
- 2 litri de supa de vita sau pui
- piper
- crutoane
- parmezan ras
Mod de preparare:
- Se topeste unul intr-o tigaie.
- Se adauga ceapa si sarea peste unt, se lasa sa se topeasca in jur de 10 minute, amestecand constant.
- Se presara in ploaie faina, si se lasa inca doua minute.
- Se adauga supa si se lasa la fiert cam 30 de minute.
- Se pune sarea, se adauga crutoanele si deasupra parmezanul ras.
- Se serveste calda.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Programează-te rapid la medicii recomandați de SfatulMedicului.ro prin serviciul de programări Clickmed
Găsești peste 7500 de medici cu program disponibil
Alege medicul potrivit pentru: Supe .
Dr. Marin Anca
Clinica Kidmed - Bucuresti
Dr. Oprea Alina - Ioana
Hyperclinica MedLife Grivita - Bucuresti
Dr. Greta Andra
Centrul Medical Anastasios Cluj - Corp B - Cluj-Napoca
Dr. Vincze Gheorghe
Clinica Union Medical - Cluj-Napoca
Dr. Ples Liana
Hyperclinica MedLife Unirii - Bucuresti
Dr. Pop Liliana
Hyperclinica MedLife Galati - Nicolae Balcescu - Galati
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Tipuri de diete si regimuri alimentare


Supa din carne de vita cu spanac
Supa de pui
Supa crema de spanac
Diminetile tale pot incepe fara durere de spate
Colagenul in curele de slabire: cum sustine pielea si articulatiile in timpu ...
Supa crema de ciuperci
Supa de dovlecel
Supa de broccoli
Supa de rosii
Supa usoara de pui si porumb
Supa de mazare
Supa de vita cu legume
Piept de pui cu lamaie si ceapa
Sanatatea respiratorie in sezonul rece: rolul farmacistului
Supa de linte
Supa toscana de fasole alba