Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Supa de cartofi, fasole si iaurt

Actualizat la data de: 20 Noiembrie 2014
Supa de cartofi, fasole si iaurt

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale:

Calorii: 305
Carbohidrati: 50 g
Proteine: 14.9 g
Fibre: 7.1 g
Colesterol: 0.4 g

Ingrediente:

  • 4 cartofi rosii de dimensiune medie, taiati cuburi
  • 1 cana cu telina tocata
  • 1 cana cu morcov ras
  • 2 linguri ulei de masline
  • 400 gr fasole spalata si scursa
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1 lingurita de marar
  • 2 catei de usturoi pisati
  • 6 cani de supa de pui sau de legume
  • 1/2 cana de iaurt simplu degresat
  • piper

Mod de preparare:

  1. Caliti in ulei incins, la foc mediu, cartofii, telina si morcovul, timp de 5 minute. Adaugati fasolea, usturoiul, mararul si amestecati des, timp de 2-3 minute. Micsorati focul, adaugati supa si lasati compozitia sa fiarba, acoperita, inca 30-35 minute.
  2. Lasati capacul peste cratita inca 10 minute dupa ce ati oprit focul.
  3. Se paseaza putin cartofii si se adauga iaurtul si piperul, dupa gust. Se pastreaza in frigider, maxim o saptamana.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate