Supa de cartofi, fasole si iaurt
Actualizat la data de: 20 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale:
Calorii: 305
Carbohidrati: 50 g
Proteine: 14.9 g
Fibre: 7.1 g
Colesterol: 0.4 g
Ingrediente:
- 4 cartofi rosii de dimensiune medie, taiati cuburi
- 1 cana cu telina tocata
- 1 cana cu morcov ras
- 2 linguri ulei de masline
- 400 gr fasole spalata si scursa
- 1 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita de marar
- 2 catei de usturoi pisati
- 6 cani de supa de pui sau de legume
- 1/2 cana de iaurt simplu degresat
- piper
Mod de preparare:
- Caliti in ulei incins, la foc mediu, cartofii, telina si morcovul, timp de 5 minute. Adaugati fasolea, usturoiul, mararul si amestecati des, timp de 2-3 minute. Micsorati focul, adaugati supa si lasati compozitia sa fiarba, acoperita, inca 30-35 minute.
- Lasati capacul peste cratita inca 10 minute dupa ce ati oprit focul.
- Se paseaza putin cartofii si se adauga iaurtul si piperul, dupa gust. Se pastreaza in frigider, maxim o saptamana.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta Cambridge
- Cele mai bune si mai rele aperitive
- Remedii naturiste pentru cele mai frecvente boli
- Plan de detoxifiere pentru 7 zile
- Trecerea la dieta de toamna
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- Ghid de sanatate A-Z pentru sezonul rece
- Excesul de fructe si cresterea in greutate
- Top 8 surse ascunse de sare
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare