Taboule
Actualizat la data de: 04 Noiembrie 2014

Timp de preparare: Peste 60 minute
Dificultate: ridicat
Ingrediente:
- 40 g gris de grau
- 100 g castraveti
- 100 g ardei rosu
- 100 g ardei verde
- 150 g rosii coapte
- 1 lamaie
- 1 lg sos pentru salata (se gaseste in comert sub denumirea de dressing pentru salate)
- sare
- piper
- frunze proaspete de menta
Mod de preparare:
- Intr-un castron, se amesteca grisul si sucul de lamaie; se adauga putina sare si piper, dupa gust, apoi se baga la frigider.
- Se taie legumele rondele, apoi se amesteca cu grisul.
- Se toaca frunzele de menta, se amesteca cu sosul de salata (dressingul) si se adauga peste continutul de legume si gris.
- Se amesteca foarte bine continul.
- Se lasa timp de 2 ore la frigider, apoi se serveste.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare