Salata de sfecla cu branza
Actualizat la data de: 03 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (100g):
Calorii: 121
Proteine: 5.8 g
Grasimi: 11.9 g
Glucide: 8.5 g
Ingrediente:
- 75 g sfecla fiarta
- 70 g mere
- 30 g branza fara grasimi
- 30 g smantana
Mod de preparare:
- Se curata sfecla si merele si se taie pai. Se da prin razatoare branza.
- Se amesteca sfecla si merele si se adauga smantana. Se amesteca bine.
- Se aseaza continutul in farfurie si se presara branza.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Mancatul dezorganizat - inamicul siluetei si al sanatatii
- 7 salate pe care copiii le vor adora
- Cum pot duce salatele la ingrasare
- Cum prepari sanatos sosurile si dressingurile pentru salate
- Minune intr-un bol: salata de fructe
- 4 motive pentru a servi o salata zilnic
- Salata verde, beneficii pentru sanatate
- Sucul de sfecla rosie si hipertensiunea arteriala
- Informatii pe care trebuie sa le aflati despre branza
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii
- Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate
- Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente
Tipuri de diete si regimuri alimentare