Sandwich cu ton
Actualizat la data de: 02 Iulie 2009
Pentru: 4 portii
Dificultate: usor
- 480 g franzela
- 200 g ton (conserva)
- 75 g maioneza fara grasimi
- 1 lingurita suc de lamaie
- piper
- 2 frunze salata
- 3 albusuri oua fierte (feliate)
- 2 rosii coapte feliate subtire
- marar
- Se taie franzela in jumatate pe lungime. Se extrage miezul; grosimea painii trebuie sa ramana de aproxomativ 1 cm.
- Se amesteca tonul, maioneza, sucul de lamaie si piperul.
- Se aseaza frunzele de salata pe partea de jos a franzelei.
- Peste frunze se aseaza salata de ton.
- Se aranjeaza apoi feliile de albus, rosii si mararul.
- Se acopera cu cealalta bucata de franzela si se taie felii pentru a se servi.
Reteta recomandata diabeticilor!
Valori nutritive/portie:
Calorii: 350
Proteine: 22 g
Grasimi: 4 g
Glucide: 56 mg
Colesterol: 18 mg
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Profitati de vara - imbogatiti-va dieta cu legume proaspete!
- Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate
- 27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
- Dieta in functie de grupa sanguina
- Diete specifice pentru detoxifiere
- 11 gustari cu continut redus de carbohidrati
- Alimente satioase
- Dieta Ornish
- Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare