Salata de vinete
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale:
Calorii: 102
Proteine: 3 g
Grasimi: 4 g
Colesterol: 0
Carbohidrati: 17
Ingrediente:
- 2 vinete mari, intregi
- 3-4 lingurite seminte de susan
- 2 tulpini telina si frunza
- 2-4 catei usturoi zdrobiti
- sare
- 1 lingura ulei de masline
Mod de preparare:
- Se toaca marunt tulpina de telina si frunzele.
- Se inteapa cu o furculita vanata si se coace pe gratar.
- Se lasa vinetele la racit, apoi se indeparteaza coaja.
- Pulpa de vanata se freaca bine pana capata consistenta unui piure.
- Dupa ce vinetele s-au racit complet, se amesteca cu semintele de susan, usturoiul, sucul de lamaie si telina tocata, apoi se condimenteaza cu sare, dupa gust.
- Piureul se serveste la temperatura camerei, cu ulei de masline si suc de lamaie.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Ce trebuie sa stim despre alimentele organice / bio
- Dieta Sonoma
- Ghid complet pentru tratarea infectiei fungice a unghiilor
- Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
- Hipertensiunea si alimentatia
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Dieta Dukan
- Fructele - surse excelente de antioxidanti
- Dieta Ornish
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare