Salata cu morcov si mar
Actualizat la data de: 02 Iulie 2009
Pentru: 4 portii
Dificultate: usoara
- 280 g morcovi
- 160 g mere
- 120 g prune
- 20 g zahar
- 80 g branza fara grasimi
- Se curata morcovul si se taie pai.
- Se curata merele si se taie felii.
- Se fierb prunele 20 de minute apoi se taie bucatele.
- Se amesteca toate ingredientele de la punctele 1,2 si 3 si se adauga zaharul.
- Se aseaza in farfurie si se orneaza cu branza.
Valori nutritive/portie (165 g):
Calorii: 238
Proteine: 1.6 g
Lipide: 3.9 g
Glucide: 48.9
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta de 1200 de calorii
- Arsurile stomacale: 10 sfaturi pentru sarbatori
- Nutritia pe timpul verii
- Hipertensiunea si alimentatia
- Suplimente alimentare utilizate pentru scaderea colesterolului
- Dieta cu calorii negative
- Masa corporala ideala
- Mineralele: functii si beneficii
- Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Ratele de succes FIV – Efectele varstei asupra fertilitatii
- Conferinta One Health International Student Conference USAMV Bucuresti 2025 – abordari interdisciplinare pentru provocarile globale in materie de mediu si sanatate
- Medicii sau nutritionistii pot acum sa castige un venit pasiv din recomandarile de suplimente
Tipuri de diete si regimuri alimentare