Dovlecei bulgaresti
Actualizat la data de: 02 Iulie 2009
Pentru: 4 portii
Dificultate: usor
- 300 g dovlecel
- 20 g faina de grau
- 20 g ulei vegetal
- 50 g ceapa verde
- 120 g rosii
- 20 g frunze salata
- 40 g spanac
- 20 g patrunjel
- 1 lingurita suc de lamaie
- 10 g marar verde
- 6 g zahar
- sare
- Se taie dovleceii, se trec prin faina si se prajesc in putin ulei. Se lasa apoi la racit.
- Se taie marunt ceapa si se caleste in uleiul ramas, se adauga rosiile feliate, spanacul, salata verde si patrunjelul. Se fierb inabusit pentru 10 minute.
- La sfarsit, se adauga suc de lamaie si zahar.
- Se condimenteaza cu sare dupa gust.
- Se aseaza dovlecelul in farfurie, se acopera cu legumele si se orneaza cu marar si frunze de salata.
Valori nutritive/portie (100 g):
Calorii: 94.5
Proteine: 1.57 g
Grasimi: 4.9 g
Glucide: 9.9
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cat inseamna o portie de fructe sau legume?
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- Alimentatia corecta pe timp de iarna
- Dieta pe timp de vara
- Fibrele si bolile diverticulare
- Alimente sanatoase care va ajuta sa castigati in greutate
- Dieta Dukan
- Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima
- Remedii naturale impotriva parazitilor intestinali
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Hologic si Papapostolou Romania parteneri principali al celui mai important eveniment medical dedicat imagisticii si oncologiei sanului
- 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei
- Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului?
Tipuri de diete si regimuri alimentare