Dovlecei bulgaresti
Actualizat la data de: 02 Iulie 2009
Pentru: 4 portii
Dificultate: usor
- 300 g dovlecel
- 20 g faina de grau
- 20 g ulei vegetal
- 50 g ceapa verde
- 120 g rosii
- 20 g frunze salata
- 40 g spanac
- 20 g patrunjel
- 1 lingurita suc de lamaie
- 10 g marar verde
- 6 g zahar
- sare
- Se taie dovleceii, se trec prin faina si se prajesc in putin ulei. Se lasa apoi la racit.
- Se taie marunt ceapa si se caleste in uleiul ramas, se adauga rosiile feliate, spanacul, salata verde si patrunjelul. Se fierb inabusit pentru 10 minute.
- La sfarsit, se adauga suc de lamaie si zahar.
- Se condimenteaza cu sare dupa gust.
- Se aseaza dovlecelul in farfurie, se acopera cu legumele si se orneaza cu marar si frunze de salata.
Valori nutritive/portie (100 g):
Calorii: 94.5
Proteine: 1.57 g
Grasimi: 4.9 g
Glucide: 9.9
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare