Bibilica cu varza
Actualizat la data de: 02 Iulie 2009
Pentru: 4 portii
Timp: 1 ora
Dificultate: usor
- 1 bibilica
- 1 ceapa mare
- 2 catei de usturoi
- 4 morcovi
- 1 radacina de telina
- 20 g unt
- 2 linguri de ulei
- 1 buchet garni
- 30 cl bere blonda
- 1 cub de pui (condiment)
- sare
- piper
- Se curata bibilica, se condimenteaza cu sare si piper si se cresteaza pe alocuri. Se curata ceapa si usturoiul, se taie bucati si se introduc in crestaturi.
- Se spala varza si se imparte in 4 parti. Morcovii si telina se curata apoi se taie in bucati.
- Intr-o tigaie, se pun la incalzit untul si o lingura de ulei, in care se prajeste rumeneste pe toate partile.
- Cand carnea capata o culoare aurie, se aseaza in prosoape de hartie, pentru a se indeparta grasimea.
- Intr-o oala, se toarna o lingura de ulei, in care se calesc ceapa, morcovul si varza. Se adauga carnea si se asezoneaza cu sare si piper.
- Continutul de stropeste cu bere si se lasa la foc mic pentru 20 de minute.
- Se adauga 1 pahar de apa calda si cubuletul de pui si se mai lasa pe foc timp de 20 de minute.
Tipsuri pentru dieta
Este o reteta echilibrata, bogata in proteine si anti-oxidanti si lipsita de grasimi.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Dieta Sacred Heart
- Cum va protejeaza probioticele sanatatea
- Beneficiile muraturilor pentru sanatate
- Tratamentul intoxicatiei cu cianuri
- Plan de detoxifiere pentru 7 zile
- 7 salate pe care copiii le vor adora
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- Dieta Ornish
- Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare