Somon la gratar II
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale:
Calorii: 312
Colesterol: 67 mg
Carbohidrati: 19 g
Fibre: 6 g
Proteine: 27 g
Ingrediente:
- 2 cepe verzi sau praz taiate marunt
- 500 gr file de somon
- 1 lingura ulei de masline
- 1 1/2 linguri suc de lamaie
- 1 lingura marar proaspat tocat
- piper
- 1 lamaie, taiata felii
Mod de preparare:
- Incingeti bine gratarul. Puneti pe gratar o folie de aluminiu pe care puneti ceapa taiata marunt.
- Asezati file-ul de somon cu partea cu piele in interior, peste ceapa. Adaugati apoi peste peste uleiul, suc de lamaie, marar si pipier. Lasati-l la fript aproximativ 10-15 minute, in functie de grosimea fileului sau pana cand carnea de peste devine opaca. Serviti-l alaturi de feliile de lamaie.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii
- Plan de detoxifiere pentru 7 zile
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Dieta potrivita pacientilor cu alergii de primavara
- Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima
- Hipertensiunea si alimentatia
- 27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
- Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima
- Alimente periculoase in osteoporoza
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare