Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Somon la gratar I

Actualizat la data de: 19 Noiembrie 2014
Somon la gratar I

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Informatii nutritionale:

  • Calorii: 312
  • Colesterol: 67 mg
  • Carbohidrati: 19 g
  • Fibre: 6 g
  • Proteine: 27 g

Ingrediente:

  • 2 cepe verzi sau praz taiate marunt
  • 500 gr file de somon
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 1/2 linguri suc de lamaie
  • 1 lingura marar proaspat tocat
  • piper
  • 1 lamaie, taiata felii

Mod de preparare:

  1. Incingeti bine gratarul. Puneti pe gratar o folie de aluminiu pe care puneti ceapa taiata marunt. Asezati file-ul de somon cu partea cu piele in interior, peste ceapa. Adaugati apoi peste peste uleiul, suc de lamaie, marar si pipier.
  2. Lasati-l la fript aproximativ 10-15 minute, in functie de grosimea fileului sau pana cand carnea de peste devine opaca. Serviti-l alaturi de feliile de lamaie.

Va dorim pofta buna!

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate