Salata de ton marinat
Actualizat la data de: 11 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 linguri ulei de masline
- 200 g fileu proaspat de ton
- 1 morcov
- 40 g de ciuperci la conserva
- 4 g de piper roz
- 3 linguri de otet de vin rosu
- 200 g spanac tanar
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Fileurile de ton se taie cuburi, apoi se marineaza cu otet aromatizat de vin rosu, piper roz si putina sare.
- Continutul se lasa la marinat in frigider timp de cel putin o ora.
- Taiati tulpinile spanacului, spalati-le in mai multe ape, apoi scurgeti-le bine si lasati-le sa se usuce.
- Spalati ciupertile si taiati-le in cuburi.
- Curatati morcovul, spalati-l si taiati-l cuburi sau dati-l prin razatoare.
- Pe un platou, asezati spanacul in mijloc si ornati-l cu pestele marinat.
- Presarati ciupercile si morcovii si adaugati sare si piper.
- Stropiti continutul cu ulei de masline, chiar inainte de servire.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Interactiunea alimentelor cu medicamentele
- 9 secrete pentru o inima mai sanatoasa
- Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima
- Dieta macrobiotica pentru toamna
- 10 alimente si preparate bune de gatit pe gratar
- Esti obosit si iti lipseste puterea de concentrare? Ce afectiune se poate as ...
- Cum combatem depresia prin alimentatie?
- Retete sanatoase de toamna
- Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare