Salata de legume cu peste
Actualizat la data de: 11 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Valori nutritive/portie (125 g):
Calorii: 112
Proteine: 7.3 g
Glucide: 12.6
Grasimi: 3.3 g
Ingrediente:
- 120 g file de peste fiert
- 160 g cartofi fierti
- 80 g ridichi fierte
- 80 g morcovi fierti
- 40 g mazare verde (conserva)
- 40 g smantana
- 2 g patrunjel
- sare
Mod de preparare:
- Se taie felii pestele, cartofii, morcovii si ridichile.Se adauga mazarea, smantana si sare, dupa gust. Se amesteca bine.
- Se aseaza in farfurii si se orneaza cu patrunjel.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate
- Beneficiile fructelor si legumelor de vara
- Cele mai sanatoase fructe si legume de toamna
- Cum sa mancati mai multe legume verzi
- 10 legume pe care trebuie sa le consumati iarna aceasta
- 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat
- Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii
- Mit si realitate despre uleiul de peste
- Nutritia pe timpul verii
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
- Hologic si Papapostolou Romania parteneri principali al celui mai important eveniment medical dedicat imagisticii si oncologiei sanului
- 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei
- Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului?
Tipuri de diete si regimuri alimentare