Salata de legume cu peste
Actualizat la data de: 11 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Valori nutritive/portie (125 g):
Calorii: 112
Proteine: 7.3 g
Glucide: 12.6
Grasimi: 3.3 g
Ingrediente:
- 120 g file de peste fiert
- 160 g cartofi fierti
- 80 g ridichi fierte
- 80 g morcovi fierti
- 40 g mazare verde (conserva)
- 40 g smantana
- 2 g patrunjel
- sare
Mod de preparare:
- Se taie felii pestele, cartofii, morcovii si ridichile.Se adauga mazarea, smantana si sare, dupa gust. Se amesteca bine.
- Se aseaza in farfurii si se orneaza cu patrunjel.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Beneficiile sucurilor de legume pentru sanatate
- Beneficiile fructelor si legumelor de vara
- Cum poti restabili aspectul sanatos al unghiilor
- Cum sa mancati mai multe legume verzi
- 10 legume pe care trebuie sa le consumati iarna aceasta
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii
- Mit si realitate despre uleiul de peste
- Nutritia pe timpul verii
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare