Peste gatit in stil italienesc
Actualizat la data de: 16 Ianuarie 2015

Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Cu doar 110 calorii pentru o portie, acest preparat savuros din peste se bazeaza pe o combinatie de ingrediente inspirata din bucataria italieneasca.
Reteta este suficienta pentru o portie si poate fi consumata fara riscuri de persoanele care sufera de ulcer.
Ingrediente
- 100 grame peste (la alegere)
- 1 rosie, taiata cuburi
- 500 ml supa de legume strecurata
- 2-3 catei de usturoi
- 1 frunza de dafin
- 1 lingurita pudra de ceapa
- 1 lingurita patrunjel
- 1 sfert de lingurita oregano
- 1 sfert de lingurita busuioc
- un praf de rozmarin uscat
- 1 jumatate de lingurita seminte de chimen dulce
- sare si piper dupa gust
Mod de preparare
- Introduceti in recipientul unui blender ceapa, patrunjelul, oregano-ul, busuiocul, rozmarinul si semintele de chimen dulce.
- Procesati, apoi transferati mixul de condimente intr-o oala, impreuna cu celelalte ingrediente, cu exceptia pestelui.
- Lasati supa la fiert timp de 30 de minute.
- Adaugati pestele, dati focul la mic, acoperiti oala si lasati totul la gatit inca 15 minute.
- Indepartati frunza de dafin si serviti preparatul cald.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii
-
4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat
-
Peste Ceviche
-
Beneficiile consumului de peste
-
Importanta unui stil de viata sanatos
-
10 ponturi pentru a gati in siguranta de sarbatori
-
Tipuri de ulei pentru gatit
-
Efectele negative ale unui stil de viata sedentar
-
Mituri si informatii nutritionale despre carnea de peste
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare