Peste cu lamaie si usturoi
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
500 g file de peste (orice peste alb preferati)
1 lingurita de suc de lamaie
1/2 coaja de lamaie
1 lingurita ulei vegetal
2 catei pisati de usturoi
1 lingurita de unt
Mod de preparare:
Intr-un castron se amesteca sucul de lamaie, uleiul, coaja de lamaie si usturoiul.
La foc mic, intr-o tigaie untul este pus la topit.
Se scurge bine pestele, dupa care se scufunda in amestecul din castronel (prezentat mai sus).
La foc mic, se prajeste fileul pe ambele parti pana devine fraged. Timp de 5-10 minute.
Va dorim pofta buna!
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cum sa-ti pastrezi sanatatea pe timp de iarna
- Detoxifiere naturala de primavara
- 10 sfaturi practice pentru ameliorarea simptomelor racelii
- Celulita: tratament la domiciliu
- Top 26 cele mai sanatoase alimente din lume
- Conservantii naturali
- Regimul disociat
- Poftele alimentare si nevoile organismului
- Dieta cu calorii negative
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare