Peste aromat cu ciuperci
Actualizat la data de: 27 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: medie
Carnea de peste este permisa in cantitati moderate in dieta bolnavilor cu insuficienta renala.
Aportul de grasimi sanatoase este completat de cantitatea de antioxidanti din ierburile aromatice adaugate acestui preparat deosebit.
Ingrediente
- 450 de grame fileuri de peste fara piele
- 120 grame ciuperci champignon curatate si spalate
- 120 grame telina taiata marunt
- 120 grame ardei gras verde, taiat cubulete
- 60 ml apa
- 225 ml sos de rosii
- 1 lingurita de scortisoara
- 1 jumatate de lingurita cuisoare
- 1 lingurita chimen uscat
- 1 jumatate de lingurita praf de usturoi
- 1 jumatate de lingurita cimbru
- 30 ml ulei de masline
Mod de preparare
- Sotati ciupercile, ardeiul gras si telina in uleiul de masline, pana se fragezesc.
- Adaugati restul ingredientelor (in afara de peste) in aceasta compozitie si amestecati bine.
- Separat, tapetati o tava de copt cu hartie de pergament si asezati fileurile de peste intr-un strat uniform.
- Acoperiti-le apoi cu mixtura din legume si condimente.
- Coaceti carnea la 175 de grade Celsius, timp de 15-20 de minute.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Friptura de vita cu ciuperci
-
Pui frantuzesc cu sos de ciuperci
-
Tarta cu ciuperci si branza de capra
-
Salata aromata de ciuperci
-
Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism
-
Pui cu ciuperci si sos alb
-
Supa crema de ciuperci
-
Mousse de fructe aromat
-
Cele mai importante beneficii ale consumului de ciuperci
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare