Chiftelute de peste cu sfecla
Actualizat la data de: 17 Octombrie 2014

Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: medie
Aceasta reteta este recomandata pentru persoanele care tin un regim hepatic, datorita modului dietetic in care pestele si legumele sunt gatite.
Nutrientii furnizati previn deficientele nutritionale si asista functia hepatica.
Ingrediente
- 300 grame cod
- 3 linguri orez fiert
- 1 felie de paine
- 4 cartofi
- 1 ou
- 2 sfecle potrivite, deja coapte
- un praf de sare
- patrunjel proaspat, maruntit
Mod de preparare
- Curatati cartofii, taiat-i cubulete si puneti-i la fiert.
- Fierbeti pestele in apa cu sare, iar cand carnea se fragezeste bine, indepartati oasele si tocati-o impreuna cu painea inmuiata in apa plata.
- Amestecati aceasta compozitie oul, orezul fiert si sarea.
- Formati in palma chiftelele si fierbeti-le la aburi aproximativ 20 de minute.
- Serviti-le impreuna cu cartofii natur, presarati cu patrunjel, si sfecla coapta, taiata felii potrivite.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
File de peste cu sos de rosii
-
Cum sa introduceti mai mult peste in alimentatia intregii familii
-
Mit si realitate despre uleiul de peste
-
Salata de legume cu peste
-
Beneficiile consumului de peste
-
Chiftelute de cuscus cu salata verde
-
Evitarea consumului de mercur odata cu carnea de peste
-
Peste cu lamaie si usturoi
-
Ulei de peste
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare