Burger cu ton
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informati nutritionale/portie:
Calorii: 223
Proteine: 27g
Grasimi 9g
Ingrediente:
- 450 g ton, maruntit
- 1 ceapa mica tocata marunt
- 3 bucati praz de la care se foloseste doar partea verde
- 2 linguri de usturoi fin tocat
- 2 linguri de ghimbir proaspat tocat subtire
- 25 g coriandru, tocat
- 1 lingura mustar
- 1 lingurita sare
- 1 lingurita sos iute
- 65 g de faina
- 1 lingura sare
- ulei pentru gatit
- 4 chifle
Mod de preparare:
- Se amesteca fin ingredientele din prima coloana cu ajutorul unui blander sau alt pasator.
- Continutul se modeleaza in forma de burgeri (4) care se aseaza pe o farfurie fara sa se atinga unul de altul si se introduce la frigider, acoperit bine cu o folie de plastic, timp de o ora.
- Se pune faina si sarea intr-o farfurie si se amesteca. Se dau burgerii de ton prin faina pe ambele parti. Se pun la prajit intr-o tigaie cu ulei incins, la foc mediu. Se lasa sa se prajeasca aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
- Burgerii trebuie asezati in tigaie, in asa feli incat sa nu se atinga.
- Chiflele se taie in doua felii si se pun burgerii intre ele.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Modificari de culoare ale pielii - semnele hiperpigmentare
- Aspirina: 6 proprietati terapeutice uimitoare
- 4 retete cu peste sanatoase si usor de preparat
- Beneficiile uleiului de peste asupra sanatatii
- Valoarea nutritionala si medicinala a fructelor de curmale
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Hipercolesterolemia: Alimente sanatoase pentru inima
- Alimente periculoase in osteoporoza
- 10 pericole alimentare
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare