Sos de rosii pentru spaghete
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 175
Proteine: 6
Carbohidrati: 29 g
Fibre: 6 g
Ingrediente:
- 500 g rosii maruntite
- 350-400 g bulion sau pasta de tomate
- 2 catei de usturoi taiati marunt
- 1 ceapa medie, tocata
- piper
- 1 ardei rosu taiat marunt
- 1 bucata broccoli de la care se taie florile
- 2 linguri ulei de masline sau ulei vegetal
- 1 lingurita oregano uscat
- 1 lingurita busuioc uscat
- 1 lingurita cimbru
- 1/2 kg de carnati picanti
Mod de preparare:
- Puneti uleiul la incins intr-o tigaie, la foc mediu.
- Adaugati usturoiul si ceapa, amestecati pana cand ceapa devine translucida.
- Adaugati ardeii si broccoli si amestecati pana isi lasa sos. Se pun carnatii si se amesteca.
- Introduceti si rosiile zdrobite, pasta de tomate si condimentele. Cand mestecul clocoteste, se acopera tigaia cu un capac si se lasa sa fiarba, la foc mic, cel putin 60 de minute, amestecand din cand in cand.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare