Penne cu spanac
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Spanacul este o sursa bogata de fier, de aceea este important sa fie introdus in dieta persoanelor care sufera de anemie.
In combinatie cu delicioasele penne, constituie un pranz satios sau o cina usor de digerat.
Ingrediente:
- 500 grame paste penne integrale
- 3 catei de usturoi
- 30 grame branza de capra
- 30 grame crema de branza degresata
- 1 praf de sare
- 1 praf de piper
- 1 mana de baby spanac
- 2 linguri de parmezan proaspat ras
Mod de preparare:
Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet, timp de aproximativ 12 minute. Amestecati usturoiul pisat cu branza de capra, crema de branza, sarea, piperul si jumatate din frunzele de baby spanac. Introduceti amestecul in recipientul blenderului si procesati, pana obtineti un sos cremos.
Scurgeti pastele si opariti restul frunzelor de spanac in apa in care au fiert pennele. Amestecati pastele cu spanacul fiert si sosul de branza. Presarati deasupra parmezanul ras inainte de servire.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Prevenirea si tratarea tenului acneic la adolescenti
- Tratamentul intoxicatiei cu cianuri
- 7 salate pe care copiii le vor adora
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- 7 motive pentru care ne trezim obositi
- Dieta de primavara pentru infrumusetarea tenului
- Frumusete din interior catre exterior
- Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi
- Alimentatia in sezonul rece
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare