Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Penne cu spanac

Actualizat la data de: 04 Februarie 2015
Penne cu spanac

Timp de preparare: 15-30 minute

Dificultate: redusa

Spanacul este o sursa bogata de fier, de aceea este important sa fie introdus in dieta persoanelor care sufera de anemie.

In combinatie cu delicioasele penne, constituie un pranz satios sau o cina usor de digerat.

Ingrediente:

  • 500 grame paste penne integrale
  • 3 catei de usturoi
  • 30 grame branza de capra
  • 30 grame crema de branza degresata
  • 1 praf de sare
  • 1 praf de piper
  • 1 mana de baby spanac
  • 2 linguri de parmezan proaspat ras

Mod de preparare:

Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet, timp de aproximativ 12 minute. Amestecati usturoiul pisat cu branza de capra, crema de branza, sarea, piperul si jumatate din frunzele de baby spanac. Introduceti amestecul in recipientul blenderului si procesati, pana obtineti un sos cremos.

Scurgeti pastele si opariti restul frunzelor de spanac in apa in care au fiert pennele. Amestecati pastele cu spanacul fiert si sosul de branza. Presarati deasupra parmezanul ras inainte de servire.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate