Paste linguini Carbonara
Actualizat la data de: 11 Decembrie 2014

Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Aceasta reteta de paste linguini este adaptata necesitatilor specifice ale persoanelor care sufera de anemie. Timpul de preparare este redus, la fel si continutul de sare si grasimi.
Ingrediente
- 350 grame paste linguini
- 1 felie groasa de bacon, taiata cubulete
- 2 oua mari
- 2 albusuri de ou
- 30 grame branza rasa
- 30 grame mazare congelata
- 2 linguri busuioc proaspat maruntit
Mod de preparare
- Fierbeti pastele conform indicatiilor de pe pachet.
- Separat, prajiti baconul intr-o tigaie anti-aderenta, pana devine crocant.
- Intr-o oala medie, amestecati ouale, albusurile si branza.
- Adaugati baconul prajit, mazarea si o ceasca de apa si puneti totul la foc mediu, ametecand din cand in cand.
- Dupa 10 minute, adaugati si pastele fierte, incorporandu-le bine in sos.
- Inainte de servire, garnisiti preparatul cu busuiocul proaspat tocat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Paste Primavera
-
Consumul de paste si mentinerea siluetei
-
Paste cu sos de lamaie
-
Paste fara gluten cu sos de nuci
-
Paste mediteraneene
-
Paste cu creveti, branza degresata si lamaie
-
Moduri istete prin care sa faceti preparatele de Paste mai sanatoase
-
Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste
-
Ce trebuie sa stii la cumpararea preparatelor de Paste?
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare