Vinete cu verdeata
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 4 vinete
- 1 lamaie
- 50 cl ulei de masline
- 1 lingurita seminte de coriandru
- 1 lingurita chimion
- 1 lingurita boabe de piper
- 3 fire cimbru
- 2 linguri de pasta de rosii
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Se amesteca ulei, 1/2 litri de apa si toata verdeata.
- Se taie cuburi vinetele si se pun la fiert timp de 10 minute. Dupa fierbere, se scurg bine de apa si se pun intr-un bol.
- Se trece prin sita amestecul din ulei, apa si verdeata. Se adauga pasta de rosii si se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper si se toarna peste vinete.
- Se serveste rece cu suc de lamaie.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Minune intr-un bol: salata de fructe
- Dieta Sonoma
- Ghid complet pentru gestionarea eficienta a infectiilor fungice ale unghiilor
- Fatetele ceramice
- Cum va puteti proteja de vremea rece
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Un inamic redutabil: Bronhopneumopatia cronica obstructiva
- Dieta paleolitica
- Tulburarile vasomotorii: livedo reticularis, acrocianoza, eritemalgia
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare