Sufleu de morcovi
Actualizat la data de: 10 Decembrie 2014
Timp de preparare: Peste 60 minute
Dificultate: redusa
Sufleul de morcovi este un preparat simplu, usor si aromat, excelent pentru bolnavii diagnosticati cu hepatita sau alte suferinte ale ficatului
Ingrediente
- 600 g morcovi
- 3 oua
- 3 linguri de faina
- 125 g de unt
- 200 g de zahar brun
- 1 lingurita de praf de copt
- 1 varf de lingurita de sare
- 1 lingura de unt
Mod de preparare
- Pune morcovii la fiert timp de 20 de minute, dupa care adauga-i intr-un blender si mixeaza-i pana cand obtii o pasta omogena.
- Adauga ouale, zaharul si sarea.
- Cand s-au amestecat bine, completeaza cu faina si praful de copt pe care le amesteci cu ajutorul unei spatule.
- Intr-un vas termorezistent, uns cu unt, adauga amestecul si da-l la cuptor, la 180 C, timp de 45 de minute.
- Sufleul de morcovi se serveste caldut.
Apreciaza
2 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare