Sparanghel crocant copt pe gratar
Actualizat la data de: 09 Ianuarie 2015
Timp de preparare: Mai putin de 15 minute
Dificultate: redusa
Sparanghelul detine numeroase proprietati benefice sanatatii in general si controlului diabetului de tip II in particular. Aceasta reteta cu preparare rapida este suficienta pentru patru portii si poate fi folosita oricand ca garnitura pentru carne.
Ingrediente
- 500 grame sparanghel proaspat
- 1 lingura ulei de masline
- 1 jumatate de lingurita piper negru
- 1 lingurita otet balsamic
Mod de preparare
- Taiati capetele tijelor de sparanghel si acoperiti-le in totalitate cu ulei de masline.
- Puneti-le la copt pe gratar cate 2-3 minute pe fiecare parte, la foc mare, pana cand devin fragede in mijloc (si putin crocante la exterior).
- Presarati deasupra piperul negru si otetul balsamic.
- Serviti preparatul imediat.
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber
- Cat de nociva poate fi carnea la gratar?
- Legatura dintre gratar si cancer. Cum prevenim efectele nocive?
- Despre vara si prea multe calorii
- Pericolele verii pentru piele
- Alimente si bauturi care va pot ingrasa pe timp de vara
- Motive pentru a consuma bame zilnic
- Toxiinfectia alimentara, o boala frecventa vara
- Fructe si legume de iarna. Conditii de depozitare si moduri de preparare
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare