Piure de vinete cu iaurt
Actualizat la data de: 19 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Este un aperitiv dietetic foarte gustos.
Ingrediente
- 1 vanata mare
- 2 lamai
- 2 catei de usturoi
- 1/4 legatura patrunjel
- 1 lingura ulei de masline
- 5 linguri iaurt
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
- Se inteapa vanata cu o furculita si se coace la cuptor timp de 15 minute.
- Se stoarce zeama de la lamai intr-un castron mare.
- Se desface usturoiul si se piseaza, apoi se toaca frunzele de patrunjel. Se adauga usturoiul pisat si patrunjelul in castron.
- Se scoate vanata din cuptor, se pune in apa rece si se indeparteaza coaja.
- Se taie vanata si se adauga in castron.
- Se adauga iaurtul si uleiul si se amesteca bine, cu mixerul (se poate folosi si un blender).
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Iaurtul - un nou aliat impotriva respiratiei urat mirositoare
- Boala Raynaud si fenomenul Raynaud
- Ghid complet pentru tratarea infectiei fungice a unghiilor
- 3 masti naturale de fata pentru un ten sanatos si stralucitor
- Cum va protejeaza probioticele sanatatea
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Utilizari alternative pentru alimente obisnuite in dieta zilnica
- Dieta de 4 zile
- Dieta Ornish
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare