Chiftele de spanac
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Chiftelele de spanac sunt un preparat usor de tolerat in dislipidemie. Spanacul este o leguma bogata in fier, aducand beneficii unice organismului. Reteta este suficienta pentru 10-12 portii.
Ingrediente:
- 1 pachet de spanac congelat, lasat la temperatura camerei si bine scurs
- 2 linguri de pesmet
- 1 lingura mix de ierburi aromatice (la alegere)
- 50 grame branza parmezan rasa
- 2 lingurite pudra de usturoi
- 1 jumatate de lingurita piper negru
- 120 grame unt topit
- 3 oua, batute bine
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 170 de grade Celsius. Intr-un bol mare, amestecati spanacul, condimentele, branza parmezan, pesmetul, pudra de usturoi, piperul, untul topit si ouale. Formati in palme chiftele rotunde si asezati-le in intr-o tava de copt tapetata cu hartie de pergament. Coaceti chiftelele timp de 20 de minute, pana devin maronii.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Copiii si obezitatea – cum ii invatam sa manance sanatos?
- Prevenirea si tratarea tenului acneic la adolescenti
- Strategii inteligente pentru a preveni recidiva infectiei fungice a unghiilor
- 7 salate pe care copiii le vor adora
- Un meniu de 7 zile pentru sezonul gripei si racelilor
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Dieta de primavara pentru infrumusetarea tenului
- Frumusete din interior catre exterior
- Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare