Vita cu sos
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (100 g):
Calorii: 340
Proteine: 32.5 g
Grasimi: 21.3 g
Glucide: 7.27
Ingrediente:
- 300 g pulpa de vita fiarta
- 40 g morcov fiert
- 100 g sos de lapte
- 40 g smantana groasa
- 10 g unt
Sosul de lapte:
- Se prepara sosul din 2 linguri de faina si 2 linguri de unt.
- Se stinge cu lapte clocotit si se condimenteaza cu sare.
Mod de preparare:
- Se taie carnea in fasii subtiri.
- Se da morcovul prin razatoare si se amesteca cu carnea, sosul de lapte si smantana groasa. Se amesteca si se pun la fiert la foc mic.
- Se aseaza in farfurie si se adauga unt topit.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cura de struguri
- Antraxul
- Encefalopatia spongiforma bovina - Boala vacii nebune
- Carnea de porc: beneficii si riscuri
- 14 alimente care ne ajuta sa slabim
- Secretele alimentatiei sanatoase si ale portiilor controlate
- Humus - beneficii si retete sanatoase
- Beneficiile pentru sanatatea generala a consumului de merisoare
- Dieta Ornish
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare