Friptura de vita cu ciuperci
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: medie
Ingrediente:
- 1 lingurita ulei pentru gatit
- carne de vita - bucatile pentru friptura sa aibe cam 2 cm grosime
- 2/3 cani de apa
- 100 g ciuperci feliate de la conserva
- 1 ceapa taiata marunt
- 1 ceasca de iaurt simplu fara grasimi
- 2 linguri de faina
- 150g fidea cu ou,fiarta
Mod de preparare:
Se caleste carnea intr-o cratita cu ulei, se adauga apa, ciupercile (inclusiv lichidul in care sunt pastrate), ceapa si se amesteca bine continutul. Se acopera si se fierbe timp de 15 minute. Intr-un castron mic se amesteca iaurtul si faina, si se adauga peste carnea tocata. Amestecati continutul la foc mic pana se ingroasa amestecul. Serviti fierbinte peste taitei.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
0 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Complexul vitaminic B - rol si alimentatie
- Dieta in functie de grupa sanguina
- Consumul de carne si cancerul de colon
- 6 retete potrivite pentru un gratar sau picnic in aer liber
- Ce ingrediente contin cele mai folosite condimente din lume
- ABC-ul vitaminelor
- Intoxicatia cu ciuperci
- Ciuperca piciorului - generalitati
- Teniaza
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare