Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Ardei umpluti cu branza slaba si curcan

Actualizat la data de: 23 Ianuarie 2015
Ardei umpluti cu branza slaba si curcan

Timp de preparare: Peste 60 minute

Dificultate: redusa

Carnea slaba, asa cum este cea de curcan, se numara printre principalele alimente recomandate in tratarea diareei.

Aceasta reteta usoara de ardei umpluti nu suprasolicita tractul digestiv si furnizeaza o cantitate importanta de proteine. Ingredientele de mai jos sunt suficiente pentru o singura portie.

Ingrediente:

  • 30 grame urda degresata (sau orice alta branza slaba, maruntita)
  • 1 praf de piper negru
  • 1 praf de sare
  • 120 grame carne tocata de curcan
  • 1 ardei gras rosu

Mod de preparare:

Preincalziti cuptorul la 200 de grade Celsius, taiati cotorul ardeiului si indepartati semintele din interior. Amestecati carnea de curcan cu piperul si sarea, apoi umpleti ardeiul cu aceasta compozitie, acoperiti-l cu folie de copt si introduceti-l la cuptor timp de 30 de minute. Cand carnea de devine maronie, puneti branza deasupra ardeiului si mai coaceti preparatul inca 10 minute. Consumati ardeiul umplut doar dupa ce se raceste foarte bine.

Apreciaza
2 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate