Tocanita de pui cu fasole si spanac
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Tocanita de pui cu fasole boabe si spanac este o optiune pentru orice persoana care sufera de boala celiaca sau care are o sensibilitate la produsele cu gluten, intrucat reteta nu contine ingrediente cu aceasta proteina.
Ingrediente:
1 lingura ulei de masline
1 ceapa medie, tocata marunt
4 catei de usturoi, zdrobiti
1 lingura de cimbru, proaspat tocat
500 g fasole boabe de la conserva
125 ml apa
4 rosii prunisoare
400 ml supa de pui
120 g frunze de spanac, tocate marunt
2 bucati de piept de pui fiert sau preparat la cuptor
1/4 lingurita sare
1/4 lingurita piper masinat
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu, si caleste ceapa timp de cinci minute, pana se inmoaie, avand grija sa amesteci continuu. Adauga usturoiul si cimbrul si lasa-le sa se caleasca impreuna cu ceapa. Dupa un minut, adauga fasolea, apa, rosiile decojite si supa. Da focul mai mare pana incepe sa fiarba, apoi revino la foc mediu. Lasa totul sa fiarba 5 minute si amesteca din cand in cand, pentru a faramita rosiile. Adauga spanacul si amesteca pana se inmoaie, iar ultima data, adauga puiul si mai lasa tocanita inca 2 minute pe foc. Asezoneaza preparatul cu sare si piper.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Retete fara gluten pentru Craciun
- Quinoa, informatii utile si retete sanatoase
- Surse alimentare ascunse de gluten
- Castanele beneficii, informatii nutritionale si retete sanatoase
- Suferi de alergii sau intolerante alimentare? Cum sa citesti etichetele ali ...
- Medicamentele si efectele lor secundare asupra sistemului digestiv
- 9 sfaturi pentru a reduce caloriile de sarbatori!
- Alimentatia sanatoasa
- Cat de sanatoase sunt cerealele?
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare