Protectia cailor urinare prin gemoterapie
Infectiile de cai urinare pot surveni pe tot parcursul anului: frigul si umezeala din anotimpurile reci si frecventarea piscinelor, cand vine caldura, pot fi factori favorizanti. Acestea sunt, in general, limitate, dar au tendinta de a reaparea.
Daca si tu ai suferit sau suferi chiar acum de infectie urinara, atunci trebuie sa stii ca faci parte din cele circa 33% din totatul femeilor, sau 4% din totalul barbatilor care experimenteaza minim 1 data pe parcursul vietii lor simptomele unei infectii urinare.
Semnele instalarii unei infectii de cai urinare (cistita)
Primele semne sunt urinarile mai dese, cu eliminarea unor cantitati mici de urina, insotite apoi de usturime si senzatia de greutate in partea de jos a abdomenului.
Cum ne putem proteja?
Gemoterapia, fitoterapia cu muguri si mladite sau, cum mai este denumita, terapia cu celule stem vegetale, ne poate proteja eficient prin efecte multiple de sustinere si reechilibrare a organismului. Campionii sanatatii cailor urinare sunt trei extracte gemoterapice, din plante apartinand aceleiasi familii botanice, fam. Ericaceae, si anume: Afinul, Merisorul si Iarba neagra.
Polygemma Cai urinare reuneste in formula sa cele trei gemoterapice cu actiune antiseptica, antiinflamatoare si diuretica, care scad pH-ul urinei, ce duce la un mediu usor acid, in care agentii patogeni se multiplica mai greu. De multe ori infectiile urinare se asociaza cu constipatie cronica, iar Polygemma Cai urinare are si actiune modulatoare asupra motilitatii intestinale (readuce echilibrul in caz de constipatie sau diaree) si de reechilibrare a florei intestinale. In cazul femeilor aflate la menopauza, Polygemma Cai urinare sustine organismul femeii, pentru o pierdere mai lenta a estrogenului.
Sanatatea cailor urinare prin gemoterapie
Pentru persoanele care au constatat deja ca au o sensibilitate la acest nivel, curele periodice de 2-3 ori pe an cu Polygemma Cai urinare pot reduce frecventa instalarii, precum si intensitatea manifestarilor neplacute in cazul unei infectii de cai urinare. Daca afectiunea s-a instalat, puteti urma aceasta cura in paralel cu medicatia prescrisa de medic, precum si inca doua saptamani dupa disparitia simptomelor.
Infectiile de cai urinare (asa numitele infectii urinare joase – cistite, uretrite) netratate corespunzator si la timp, pot genera afectiuni ale rinichilor si complicatii medicale.
Frica si anxietatea sunt considerati inamicii rinichilor. Sa ii protejam prin gandurile si atitudinea noastra pozitive!
Opiniile exprimate in acest material apartin partenerului nostru. Aceste opinii pot sa nu reprezinte pozitia SfatulMedicului.ro si nici sugestie de achizitie. Va sfatuim ca pentru orice problema medicala, sa consultati intotdeauna un medic, inainte de a incepe sau a schimba un plan de tratament.
Articole recomandate
- Infectiile urinare: de ce sunt mai frecvente in sezonul rece si cum le putem ...
- Prevenirea infectiilor urinare
- 7 mituri despre infectiile urinare
- De ce recidiveaza infectiile urinare?
- Care sunt cauzele infectiilor urinare frecvente?
- Dr. Aurelian Justin, medic primar urolog: “50%-60% dintre femei sufera cel ...
- 5 cazuri in care trebuie consultat medicul urolog
- Dismorfofobia peniana (sindromul penisului scurt)
- Tehnici si proceduri de marire a penisului