Pate dietetic
Actualizat la data de: 14 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie (55g):
Calorii: 150
Proteine: 11.3 g
Grasimi: 10.4 g
Glucide: 2.5 g
Ingrediente:
- 240 g ficat de vita
- 40 g ceapa
- 40 g morcovi
- 80 g lapte
- sare
Mod de preparare:
- Se taie ficatul bucati
- Se fierb ficatul, ceapa si morcovii, apoi se lasa la racit. Se trec apoi prin masina de carne.
- Pasta obtinuta se amesteca bine cu lapte si unt.
- Se serveste pe paine.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
2 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Diareea la copii - sfaturi dietetice
- Gastropareza diabetica - gestionata cu succes prin modificari dietetice
- Recuperarea unghiei: abordari moderne in gestionarea onicomicozei
- 7 motive pentru care ne trezim obositi
- Alimente mai putin sanatoase care pot contribui la scaderea in greutate
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Copilul de la 1 la 3 ani: autonom sau temator?
- Trezitul de dimineata te mentine slab si fericit
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare