Grisine de casa
Actualizat la data de: 16 Ianuarie 2015
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
In alimentatia pentru varsaturi, grisinele sunt recomandate pentru restabilirea echilibrului digestiv.
Aceasta reteta de grisine de casa poate fi preparata rapid si este foarte apreciata de copii.
Ingrediente
- 250 ml apa calduta
- 3 linguri zahar brun
- 1 lingurita de sare
- 60 ml ulei
- 360 grame faina alba
- 2 lingurite si jumatate de drojdie
Mod de preparare
- Dizolvati drojdia in apa calduta, apoi adaugati uleiul, sarea, zaharul brun si amestecati ingredientele. Incorporati faina si framantati bine aluatul.
- Tapetati o tava de copt cu hartie de pergament, intindeti aluatul si taiati-l in fasii potrivite.
- Asezati viitoarele grisine in tava, la un centimetru distanta si lasati-le la crescut circa 20 de minute.
- Coaceti-le la 200 de grade Celsius timp de 10-15 minute.
- Nu le ungeti cu ulei, alimentele grase sunt contraindicate in varsaturi!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Pericolele nestiute din casa ta: umiditatea si mucegaiul
- Medicamente care nu trebuie sa-ti lipseasca din casa
- Secretul unei vindecari eficiente in cazul infectiilor fungice ale unghiilor
- 10 metode de reducere a temperaturii in casa fara folosirea aerului conditionat
- Cele mai toxice spatii din interiorul casei
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Mama aproape perfecta
- Gustarile luate in timpul programului de lucru influenteaza negativ efectele ...
- Gustari pentru copii: 10 sfaturi sanatoase
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare