Fulgi de ovaz cu unt de arahide
Actualizat la data de: 12 Decembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Un mic dejun excelent pentru persoanele care sufera de duodenita, fulgii de ovaz cu unt de arahide sunt intotdeauna usor de pregatit si foarte placut de savurat.
Reteta este adaptata pentru o singura portie.
Ingrediente
- 30 grame fulgi de ovaz
- 160 ml apa
- 1 lingura pudra proteica vanilata
- 1 jumatate de lingurita esenta de vanilie
- 1 lingura unt de arahide
- 1 lingura gem de fructe (la alegere)
Mod de preparare
- Amestecati fulgii de ovaz si apa intr-o oala mica si lasati-i sa dea in clocot.
- Reduceti focul si asteptati pana cand ovazul absoarbe 90% din lichid.
- Luati oala de pe aragaz si adaugati pudra proteica si esenta de vanilie.
- Transferati ovazul intr-un bol si intindeti deasupra untul de arahide si gemul.
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Inlocuitori pentru unt
- 10 alimente care contin grasimi sanatoase
- Depresia de iarna si nutritia adecvata ameliorarii acesteia
- Dieta anticancer - Sfaturi alimentare pentru prevenirea si lupta impotriva c ...
- Dieta ABS
- Dieta pentru ridicarea nivelului de energie si imbunatatirii starii de spirit
- Vitaminele esentiale femeilor, indiferent de varsta
- Fibrele si bolile diverticulare
- Gustarile luate in timpul programului de lucru influenteaza negativ efectele ...
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare