Toast cu ciuperci
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Toastul cu ciuperci este o reteta usor de preparat, saraca in grasimi, fiind sigura pentru consum in cazul persoanelor care sufera de pancreatita. Fiecare portie contine maximum 6 grame de lipide, insa puteti reduce continutul de grasime cu pana la 1 gram, daca inlocuiti uleiul de masline cu apa sau supa limpede de pui.
Ingrediente:
- 250 grame ciuperci
- 1 lingura sos de soia cu continut redus de sodiu
- 1 lingurita ulei de masline presat la rece
- 1 lingura zeama de lamaie
- 1 lingurita amidon alimentar
- piper dupa gust
- 3 felii de paine integrala, prajite la toaster
- patrunjel proaspat, taiat fin
Mod de preparare:
Taiati ciupercile in felii groase, incalziti uleiul de masline intr-o tigaie si sotati ciupercile. Adaugati sosul de soia si gatiti totul 5-10 minute. Ingrosati sosul adaugand amidonul alimentar dizolvat in putina apa. Amestecati bine si asezonati cu piper si zeama de lamaie. Puneti compozitia peste feliile de paine prajite si presarati deasupra patrunjelul proaspat.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism
- Scapa definitiv de ciuperca unghiei
- Scapa de ciuperca piciorului cu remedii la indemana
- Cele mai importante beneficii ale consumului de ciuperci
- Cat timp raman in corp ciupercile halucinogene?
- Solutii eficiente pentru tratamentul ciupercii unghiei
- Blastomicoza
- Ovazul, beneficii si retete sanatoase
- Intoxicatia cu paracetamol
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare