Risotto cu ciuperci si cimbru
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Risotto cu ciuperci si cimbru este un preparat savuros si parfumat recomandat in regimurile alimentare ale pacientilor care sufera de boli ale colecistului.
Ingrediente:
- 1 lingura ulei de masline
- 100 g quinoa
- 350 g ciuperci feliate
- 1 l supa de legume
- 175 g orez risotto
- un pumn de cimbru proaspat
- parmezan ras
- sare
- piper
Mod de preparare:
Incinge uleiul intr-o tigaie si soteaza ciupercile timp de 2-3 minute, apoi adauga quinoa si orezul. Incalzeste supa de legume si toarn-o peste ingrediente. Lasa totul sa fiarba pana cand ingredientele se inmoaie si supa este absorbita in orez. Asezoneaza cu sare si piper, dupa gust. Asaza risotto pe un platou, adauga parmezanul si presara cimbrul proaspat tocat pe deasupra.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Beneficiile consumului de ciuperci pentru organism
- Scapa definitiv de ciuperca unghiei
- Scapa de ciuperca piciorului cu remedii la indemana
- Cele mai importante beneficii ale consumului de ciuperci
- Cat timp raman in corp ciupercile halucinogene?
- Solutii eficiente pentru tratamentul ciupercii unghiei
- Blastomicoza
- Ulcerul peptic, o afectiune de cele mai multe ori ignorata
- Gastroenterita - o problema de sanatate mereu actuala
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare