Cartofi la cuptor cu parmezan
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 45-60 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 300 g cartofi
- 400 g ceapa
- 1 lingura ulei
- 1 ou
- 20 g unt
- 3 linguri parmezan
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Se fierb cartofii timp de 20 de minute
- Se curata si se toaca ceapa, apoi se caleste in ulei, la foc mic, timp de 10 minute.
- Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
- Cartofii se scot din apa si se se piseaza (piure), apoi se amesteca cu ceapa si cu oul batut si se condimenteaza cu sare si piper.
- Continutul se aseaza in tava si se presara cu parmezan. Deasupra, se adauga bucati de unt.
- Se lasa la cuptor timp de 15-20 de minute.
Tips pentru dieta:
Este o reteta foarte gustoasa, echilibrata si cu un nivel scazut de grasimi.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
2 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Retete sanatoase de toamna
- Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase
- Ghid complet pentru tratarea infectiei fungice a unghiilor
- 6 retete sanatoase de vara
- Dovleacul, beneficii si retete sanatoase
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- 4 retete de desert sanatoase si apetisante
- Quinoa, informatii utile si retete sanatoase
- 5 retete simple pentru o piele sanatoasa pe timp de vara
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare