Cartofi Boulangeres
Actualizat la data de: 22 Septembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 1 kg de cartofi
- 400 g ceapa
- 40 g unt
- 2 linguri de ulei de arahide
- 1/2 litri supa de carne
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Se curata si se toaca ceapa; cartofii se taie cubulete.
- La foc mic, se incalzesc uleiul si untul si se calesc separat ( in vase separate) cartofii si ceapa; se lasa pe foc timp de 10 min. Se condimenteaza cu sare si piper.
- Se incalzeste cuptorul la 200 de grade C.
- Se absoarbe grasimea de pe cartofi si ceapa cu prosoape de hartie.
- Intr-un vas de teflon, se alterneaza straturi de cartofi si ceapa si se acopera cu bulion.
- Se coc timp de 25 de minute la 200 de grade apoi se reduce temperatura pana la 180 de grade si se mai lasa timp de 20 de min.
Tipsuri pentru dieta
Este o reteta saraca in lipide si foarte bogata in glucide.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Cat de periculosi sunt cartofii prajiti?
- Rosiile: un aliat important in dietele de slabit si mentinerea sanatatii
- Cele mai sanatoase 25 de alimente pentru inima
- Caria dentara: mit si adevar
- Carbohidrati benefici si nocivi pentru organism
- Ce inseamna sa mananci sanatos?
- Cromul
- Despre vara si prea multe calorii
- Cele mai bune si mai rele aperitive
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare