Briose cu branza si ceapa
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Usor de tolerat de persoanele care sufera de ciroza hepatica, briosele cu branza si ceapa sunt hranitoare, delicioase si eficiente in stimularea apetitului alimentar.
Ingrediente:
- 120 g faina alba cu agent de crestere
- 120 g faina integrala
- 2 lingurite praf de copt
- 1 sfert de lingurita piper negru
- 1 ceapa mica, data pe razatoare
- 100 g branza degresata, rasa
- 2 oua
- 100 g lapte degresat
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecati ambele tipuri de faina, praful de copt, piperul, ceapa data pe razatoare si branza rasa. Separat, bateti bine ouale impreuna cu laptele. Turnati aceasta mixtura in mijlocul amestecului de faina si amestecati cu grija, pana cand obtineti un aluat omogen (nu insistati prea mult, altfel briosele vor avea o consistenta prea tare).
Turnatul aluatul in forme de briose si coaceti-le 20-30 de minute (verificati cu o scobitoare daca s-au copt bine in mijloc). Serviti preparatul imediat.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- 5 alimente pe care nu trebuie sa le mananci niciodata inainte sa faci sport
- Beneficiile sucului de noni
- Spaghetele - informatii nutritionale
- Topul celor mai bune surse alimentare de proteine
- Boala de reflux gastroesofagian
- Listerioza – Infectia cu Listeria monocytogenes
- Clasificarea venelor varicoase
- Retete sanatoase de toamna
- Fasolea verde - informatii nutritionale si retete sanatoase
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare