Briose cu branza si ceapa

Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Usor de tolerat de persoanele care sufera de ciroza hepatica, briosele cu branza si ceapa sunt hranitoare, delicioase si eficiente in stimularea apetitului alimentar.
Ingrediente:
- 120 g faina alba cu agent de crestere
- 120 g faina integrala
- 2 lingurite praf de copt
- 1 sfert de lingurita piper negru
- 1 ceapa mica, data pe razatoare
- 100 g branza degresata, rasa
- 2 oua
- 100 g lapte degresat
Mod de preparare:
Preincalziti cuptorul la 180 de grade Celsius. Amestecati ambele tipuri de faina, praful de copt, piperul, ceapa data pe razatoare si branza rasa. Separat, bateti bine ouale impreuna cu laptele. Turnati aceasta mixtura in mijlocul amestecului de faina si amestecati cu grija, pana cand obtineti un aluat omogen (nu insistati prea mult, altfel briosele vor avea o consistenta prea tare).
Turnatul aluatul in forme de briose si coaceti-le 20-30 de minute (verificati cu o scobitoare daca s-au copt bine in mijloc). Serviti preparatul imediat.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
-
Briose cu tarate si iaurt
-
Frigarui cu branza de capra si masline
-
Macaroane cu branza
-
Ceapa si usturoiul: aliment sau medicament
-
Tarta cu oua, sunca si branza
-
Pui italienesc (cacciatore) cu branza si paste
-
Paste cu creveti, branza degresata si lamaie
-
Mamaliguta cu branza si smantana
-
Piept de pui cu lamaie si ceapa
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare