Fostul international Toni Dobos este in coma dupa un grav accident de circulatie
Stire medicala
Fostul component al "nationalei" de fotbal, Toni Dobos, este in coma la Spitalul Judetean din Cluj, dupa ce, in noaptea de sambata spre duminica, a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, in timp ce se afla la volanul masinii sale.
Dobos se intorcea cu masina personala, marca Mercedes, de la Targu Mures si, la cateva sute de metri de locuinta sa din Cluj, s-a izbit violent de o autoutilitara parcata pe Calea Turzii. "Accidentul s-a produs in jurul orei 03.20. Se pare ca Dobos a adormit la volan, a patruns pe contrasens si a lovit o autoutilitara Iveco, iar apoi trei tuburi de canalizare. Dupa accident, Dobos era constient", a precizat, pentru NewsIn, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Cluj, inspectorul principal Raluca seucan.
Fostul international a ajuns la camera de garda a Spitalului Judetean in jurul orei 03.45 si a fost intubat. Ulterior, Dobos si-a pierdut cunostinta si a fost transferat la sectia de neurochirurgie, unde a fost operat de un hematom cerebral. Potrivit Realitatea TV, surse din cadrul spitalului sustin ca medicii sunt rezervati in privinta sanselor de supravietuire ale pacientului.
Anton Dobos, in varsta de 42 de ani, si-a inceput cariera de fotbalist la Ariesul Turda, pentru care a evoluat timp de patru ani, intre 1984 si 1988, an in care a fost transferat la Universitatea Cluj. A mai evoluat la Dinamo intre 1989 si1992, Steaua 1992-1996, AEK Atena 1996-1998 si Ethnikos Pireu, 1998-2000. Dobos are 23 de selectii in echipa nationala, cu care a participat la Cupa Mondiala din 1998 si la Campionatul European din 1996.
Dupa ce a abandonat cariera de fotbalist, Toni Dobos a fost presedinte la Poli Timisoara si la Universitatea Cluj.
Dupa incheierea sezonului 2007/2008 al Ligii I, Dobos a fost audiat de procurori in celebrul caz "Valiza", in care au fost implicati mai multi reprezentanti ai echipelor Universitatea Cluj si Steaua.
Articole recomandate
- Presopunctura: localizarea punctelor specifice
- Traumatismele nasului
- Gheata, polei, zapada - cauze frecvente in fracturile osoase din timpul iernii
- Hipertensiunea pulmonara - cauze, simptome, tratament
- Hipoglicemia la nou-nascuti: cum o recunosti si ce trebuie facut
- Atrezia biliara
- 7 mituri despre boala Alzheimer
- Varicela - varsat de vant (infectie contagioasa)
- Tot ce trebuie sa stii despre cancerul colorectal