A doua editie a Conferintei Nationale de Gemoterapie
Stire medicala
PlantExtrakt in parteneriat cu Asociatia Roman de Gemoterapie si Homeopatie au sustinut la Cluj-Napoca a doua editie a Conferintei Nationale de Gemoterapie
In zilele de 20 si 21 mai 2011 s-au desfasurat la Cluj- Napoca lucrarile celei de-a II-a Conferinte Nationale de Gemoterapie, cu participarea extraordinara a domnului Nick Churchill, Directorul Scolii de Gemoterapie din Londra, care a primit cu aceasta ocazie titlul de membru de onoare al Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie.
Conferinta Asociatiei Romane de Gemoterapie si Homeopatie a fost indeaproape sustinuta de compania PlantExtrakt din Cluj, cel mai mare productor roman de extracte gemoterapice.
Lider de necontestat al homeopatiei si gemoterapiei in Romania si avand o experienta de peste 20 de ani, Laboratoarele PlantExtrakt au introdus Gemoterapia in Romania inca din anul 1995. Acest lucru a fost reconfirmat de domnul Igor Kiril Peev-administratorul si patronul companiei in timpul conferintei:
„ Laboratoarele PlantExtrakt introduceau in Romania gemoterapia in anul 1995, dup doi ani de tatonare in randul medicilor a interesului pentru aceasta “nou fitoterapie” cu extracte din partile tinere de plante. Iata-ne astazi, in anul 2011,bucurosi ca putem sustine dezvoltarea unei asociatii profesionale care isi propune sa contribuie la cunoasterea si dezvoltarea acestei terapii naturale!”
In Romania, gemoterapia este cunoscuta si practicata de tot mai multi medici care s-au specializat in domeniul terapiilor naturale in decursul anilor.
In cadrul laboratoarelor PlantExtrakt, homeopatia, fitoterapia si gemoterapia formeaza un portofoliu complet, in care echipa de specialisti ai companiei isi poate valorifica experienta prin inovatie.
PlantExtrakt lucreaza la cele mai inalte standarde de calitate, in linie cu Farmacopeea Europeana. Pentru fabricarea de macerate glicerinice (gemoterapie) se utilizeaza planta proaspata, recoltata din culturi proprii, aflate in zone nepoluate, la distanta de aglomerarile urbane sau industriale.
Cu o cifra de afaceri de 13,500,000 ron, dublata in ultimii 2 ani, PlantExtrakt este lider si formator al pietei autohtone de homeopatie si gemoterapie si unul din cei mai importanti jucatori ai pietei de fitoterapie. Aceste rezultate se datoreaza si faptului ca , in permanenta, Plantextrakt lanseaza pe piata produse noi. Astfel, numai in ultimile 6 luni au fost introduse pe piata 6 produse. Totodata, a fost reinnoita baza de fabricatie de langa Cluj si exista planuri ca, pana in anul 2013 sa se ridice o noua fabrica in Cluj pe o suprafata de 10,000 mp. In acest fel, capacitatea de productie va creste de 4 ori.
PlantExtrakt este prezenta si pe piata externa prin exporturi in Japonia, Ucraina, Austria, Lituania, Franta, Anglia, Kazahstan, Letonia si Estonia.
PlantExtrakt este in top 5 – cei mai mari producatori de tincturi homeopatice si tincturi mama din Germania- una dintre cele mai selective piete din lume.
Articole recomandate
- Intrebari frecvente despre homeopatie
- Homeopatia - o metoda terapeutica medicala stiintifica
- Homeopatie versus medicina alopata
- Homeopatie - avantajele tratamentului
- Remediile homeopatice: un ajutor de nadejde impotriva gripei
- Homeopatia: intre mit si adevar
- Ce trebuie sa stii despre homeopatie
- Homeopatia si medicina alopata nu se exclud
- Deosebirile dintre medicina clasica si homeopatie
Citeste pe aceeasi tema
- A XV- A CONFERINTA NATIONALA DE MEDICINA DE URGENTA 'Medicina de Urgenta: Summum de specializari sau supraspecializare?'
- #Alegefrumusete cat ai spune „primavara!” – Editia a II-a
- Parteneriat Italia - Romania la eHealth 2015
- A XVI- A Conferinta Nationala de Medicina de Urgenta
- La fiecare doua minute, in lume, o femeie moare de cancer de col uterin
Articole recomandate
- Hologic si Papapostolou Romania parteneri principali al celui mai important eveniment medical dedicat imagisticii si oncologiei sanului
- 3 lucruri pe care trebuie sa le stii despre tratamentul endometriozei
- Probiotice, prebiotice si enzime digestive: de ce sunt atat de importante pentru sanatatea organismului?