Macaroane cu branza si legume
Actualizat la data de: 25 Septembrie 2014
Timp de preparare: 15-30 minute
Dificultate: redusa
Informatii nutritionale/portie:
Calorii: 470
Colesterol: 76 mg
Grasimi: 23.5 g
Carbohidrati: 42.7 g
Proteine: 26.4 g
Ingrediente:
- 2 cupe mici paste melci
- 1 cana ceapa tocata
- 1 catel usturoi tocat
- 1 pahet congelat legume (mazare si morcov)
- 2 cupe mici brocoli sau conopida
- 2 linguri lapte
- 1 cana branza
- 1/2 lingurita mustar pulbere
- 1/4 lingurita piper negru
- 1/8 lingurita sare
- 2 cupe branza rasa
Mod de preparare:
- Se pune o oala mare de apa la fiert
- Se adauga pastele, ceapa si usturoiul si se fierb 3 minute.
- Se adauga mazarea si morcovii.
- Intr-un bol mediu, se amesteca laptele, branza si mustarul si se condimenteaza cu piper si sare si se adauga peste paste.
- Se pune din nou oala la foc mic si se amesteca constant timp de 2 minute, pana ce se topeste branza.
- Se presara branza rasa peste portii.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Retete culinare pentru tatii ocupati
- Dieta pentru afectiunile gastrointestinale
- Secretul unghiilor frumoase
- 10 preparate culinare de toamna care favorizeaza ingrasarea
- Gastrita. Regim alimentar
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Dieta Ornish
- Dieta care previne aparitia pietrelor la rinichi
- Dieta cu ciocolata
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare