Cauta afectiune/simptom/conditie medicala
Cere sfatul medicului
Cere sfatul
medicului

Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii

Actualizat la data de: 18 Mai 2015
Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii

Timp de preparare: 30-45 minute

Dificultate: redusa

Ingrediente:

  • 500 g de macaroane
  • 500 g de carne de vita tocata
  • 1 kg de iaurt
  • o capatana de usturoi
  • 6 linguri de ulei de masline
  • o lingura de condimente arabesti (mix all spice)
  • sare
  • piper
  • menta proaspata

Mod de preparare:

Fierbe macaroanele intr-o oala mare plina cu apa in care ai adaugat doua linguri de ulei de masline. Sareaza carnea si las-o la inabusit intr-un alt vas, alaturi de celelalte 4 linguri de ulei, pana cand apa din acesta scade in totalitate si carnea capata o culoare roz-maronie.

Amesteca macaroanele cu carnea cat timp sunt calde si stropeste-le cu un sos din iaurt cu usturoi in care ai adaugat mixul de condimente, sare si piper. Serveste macaroanele in farfurii adanci si decoreaza-le cu frunze de menta proaspata.

Apreciaza
0 voturi

Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.

Salveaza articolul pentru mai tarziu
Poti accesa articolul oricand, de pe orice dispozitiv, din contul tau sfatulmedicului.ro sau din aplicatia de mobil SfatulMedicului (iOS, Android)
Sterge articolul
Elimina articolul din lista celor salvate