Macaroane arabesti cu sos de iaurt si mirodenii
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 500 g de macaroane
- 500 g de carne de vita tocata
- 1 kg de iaurt
- o capatana de usturoi
- 6 linguri de ulei de masline
- o lingura de condimente arabesti (mix all spice)
- sare
- piper
- menta proaspata
Mod de preparare:
Fierbe macaroanele intr-o oala mare plina cu apa in care ai adaugat doua linguri de ulei de masline. Sareaza carnea si las-o la inabusit intr-un alt vas, alaturi de celelalte 4 linguri de ulei, pana cand apa din acesta scade in totalitate si carnea capata o culoare roz-maronie.
Amesteca macaroanele cu carnea cat timp sunt calde si stropeste-le cu un sos din iaurt cu usturoi in care ai adaugat mixul de condimente, sare si piper. Serveste macaroanele in farfurii adanci si decoreaza-le cu frunze de menta proaspata.
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Beneficiile medicale ale condimentelor si mirodeniilor
- Inca un motiv pentru a consuma iaurt
- Cum poti invinge ciuperca unghiei
- SOS pielea ultra uscata
- 10 mirodenii cu efecte benefice pentru sanatate
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Capsunile: surse naturale de antioxidanti
- 10 pericole alimentare
- 12 reguli de aur pentru parinti
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare