Orez cu sunca si mazare
Actualizat la data de: 17 Noiembrie 2014
Timp de preparare: 30-45 minute
Dificultate: redusa
Ingrediente:
- 2 felii groase de sunca
- 3 linguri de ulei de masline
- 100 g orez
- 2 pachete congelate mazare
- 2 pahare de bulion
- 1 pahar de vin alb
- 1/2 legatura patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
- Se taie sunca cuburi
- Intr-o oala mare, se incalzeste uleiul. Se rumenesc cuburile de sunca apoi se adauga mazarea congelata si se amesteca bine.
- Se adauga in oala orezul si se umezeste cu vinul alb.
- Se adauga bulionul, sare si piper.
- Acoperiti oala si fierbeti la foc mic pana cand este gata (circa 20 de min).
Tipsuri pentru dieta
Este o reteta bine echilibrata: cerealele si legumele contin glucide si proteine vegetale, sunca, proteine de origine animala, uleiul de masline acizi grasi nesaturati, iar patrunjelul vitamine.
Va dorim pofta buna!
Apreciaza
1 voturi
Atentie!Intrebati medicul specialist daca reteta este recomandata in cazul dumneavoastra.
Articole recomandate
- Carnea si leguminoasele. Piramida nutritionala
- Carbohidratii care aduc beneficii dietei
- Secretul unei vindecari eficiente in cazul infectiilor fungice ale unghiilor
- Dieta BRAT: recuperarea in urma tulburarilor gastrointestinale
- Consumul de gluten: benefic sau nociv
- Viata bate filmul! Urmareste "Nephro", un scurtmetraj inspirat din experientele reale ale pacientilor dializati
- Pedodontie - Dentitia copiilor
- Hiperparatiroidismul
- Chistul glandelor Bartholin - bartholinita
Categorii
Bauturi dieteticeDeserturi dietetice
Gustari
Retete cu carne
Retete cu legume
Retete cu paste
Retete cu peste
Salate
Supe
Citeste pe aceeasi tema
Articole recomandate
Tipuri de diete si regimuri alimentare